Blafwaf Belgische cabaret groep
BLAFWAF

Maxime, Tim en Erik, drie gasten met Brusselse roots, kletsen hun muzikale goesting bij mekaar. Nederlandstalige songs, daar gaan ze voor. Alles wat ze met hun nummers willen vertellen lukt gewoon het best in de eigen taal. Met muziek die uw oren gezond aantast en teksten die garant staan voor spontane lachkuiltjes, boren zij zich zelfverzekerd een weg in uw geheugen. Lachrimpels behoren tot de schoonheids-idealen. Blafwaf wil u op dat vlak graag in de watten leggen.

WINNAAR UTRECHTS CABARETFESTIVAL

Zaterdag 11 juni 2016 vond in het sfeervolle Schillertheater het 10de Utrechts Cabaretfestival plaats. Blafwaf wist daar de felbegeerde juryprijs te winnen. Voor dit jubileumfestival hadden zich meer dan 40 kandidaten uit Nederland en België opgegeven. Blafwaf, het cabarettrio met Brusselse roots, wist in een spetterende finale de jury te overtuigen en keerde huiswaarts met de felbegeerde juryprijs. Blafwaf … drie gasten met Brusselse roots die hun muzikale goesting bij elkaar kletsen en nu ook wild loslaten op onze noorderburen. Nederland lijkt deze “sympathieke Belgen” wel te smaken want na een tweede plaats op het theaterfestival Cabaretteketet schieten ze nu de hoofdvogel af.

RADIO 2

Blafwaf heeft zich geplaatst voor de superfinale van De humorklas van Radio 2. Daarvoor worden ze gecoacht door niemand minder dan Walter Baele.

ZENNEKIKOMIEK

Eind 2013 werd Blafwaf geselecteerd voor Zennekikomiek, een humortraject doorheen de zennevallei. Hier werden ze gecoacht door Han Coucke, en werkten naar een slotshow in CC Vondel te Halle.

AFBEELDINGEN

De afbeeldingen zijn in volledige resolutie te downloaden in een zip bestand via deze link.
Alle afbeeldingen zijn copyright Toon Van Wemmel (toonvw.com), en bij gebruik ervan moet "©Toon Van Wemmel" vermeld worden.

VIDEO
LOGO

Het logo van Blafwaf kan u downloaden in volgende formaten: jpeg, eps en pdf.

LINKS

www.facebook.com/blafwaffligem